Kom je erbij?

e-Lise leunt op de expertise en ervaring van zowel generalisten als specialisten in Nederland en de rest van de wereld. 

 

Kernenergie is een van de meest geavanceerde staaltjes van menselijk vernuft. Ze werkt echter alleen als ze op verantwoorde wijze kan worden ingezet in de maatschappij en mag rekenen op politiek en maatschappelijk draagvlak. Om dat te bereiken zijn er thema-teams binnen e-Lise die zich met verschillende aspecten van de realiseerbaarheid van kernenergie 2.0 bezig houden. Denk hierbij aan acceptatie door de politiek van kernenergie als noodzakelijk element van de energietransitie en oplossing voor het CO2 probleem. Maar ook aan het inpassen in onze maatschappelijke en economische infrastructuur en onder welke condities vinden de inwoners van Nederland, u en wij, de bouw van kerncentrales acceptabel. Voor welke opties kiezen we om het afval op een verantwoorde wijze te verwerken en/of op te slaan? Hoe maken we kernenergie nog duurzamer dan het al is?

 

Op al deze gebieden zoekt e-Lise de inbreng van bevlogen experts, mensen met kennis en mensen met kennissen, mensen die op welk van de bovenstaande thema’s een bijdrage kunnen en willen leveren aan de doelstellingen van e-Lise. Dit doen zij overigens op persoonlijke titel als een nevenactiviteit. 

 

Heb jij één van de volgende skills?
  • Je kent de weg in de politieke wereld

  • Je bent bedreven in DTP, 2D & 3D vormgeving, Animatie 

  • Je weet hoe je  social media accounts moet managen

  • Je bent een techneut met hart voor kernenergie

Ben je enthousiast over ons initiatief en wil je e-Lise helpen door je in te zetten voor een robuuste en duurzame energiebron? Voor een wereld waarin onze kinderen weer onbezorgd kunnen opgroeien? Meld je dan hieronder!

Stichting e-Lise

Opgericht in 2020, te Arnhem
Kamer van Koophandel: 81398484
RSIN 862072323
Gevestigd te Utrecht, Radonweg 1

Statuten

Beleidsplan

Begroting

Bankgegevens:
IBAN: NL33 BUNQ 2054 2645 98
BIC/SWIFT: BUNQNL2AXXX

©2021 by e-Lise.